Radio Bubbla: allt om herrmodet 2020

Ett avsnitt som innehöll allt; från geopolitik till sartoriella anvisningar.

I gårdagens sändning diskuterade vi om Putin och Joe Biden kan bli kompisar om Joe mot all förmodan vinner valet. Det blev förstås en del geopolitik i den diskussionen. Men så finns också frågan om de två kommer att fungera ihop på det mer personliga planet? De har inte riktigt samma stil. Inte ens när det gäller val av solglasögon.

Nåja, vi kom väl inte in så mycket på mode just i det avsnittet av programmet. Men det gjorde vi istället när vi diskuterade milisgrupper i dagens USA. Kan en politisk rörelse ha hawaiiskjortor? Blir det inte lite mycket Yngve Stoor över det hela då?

Och måste jag göra mig av med min slitna Fred Perry-träningsbag?

Numera räcker det inte med att ha politiskt korrekta åsikter. Man ska ha politiskt korrekt klädsel också. Blir man insläppt i det offentliga samtalet om man kör med bar överkropp som Vladimir? Vill man förresten bli det?

Kanske ska man inte fundera så mycket på sådant utan istället göra något praktiskt nyttigt? Som tolvårige Jackson Oswalt som vi uppmärksammade i programmet; han byggde en fusionsreaktor hemma i köket.

Have your say